Workshop

Workshop oorbellen maken

Op zoek naar een creatieve workshop om te doen tijdens een vrijgezellenfeest? Of gewoon een gezellige middag met vriendinnen, zussen, familie of met je dispuut? Kies dan voor een workshop oorbellen maken van Kim Vane design!

Samen met Kim ga je aan de slag om te leren werken met polymeerklei. Een prachtig materiaal waarin heel veel mogelijk is! Tijdens de creatieve workshop ga je leren om oorknopjes te maken, zoals deze:

Tijdens deze creatieve workshop leer je alle basistechnieken om tot een mooi resultaat te komen. Leuke, creatieve oorbellen. Alle kleuren zijn mogelijk, dus maak ze bijvoorbeeld passend bij je outfit! Je leert niet alleen je eerste oorbellen maken tijdens deze workshop, maar ook welke mogelijkheden en creatieve uitspattingen er nog meer mogelijk zijn met het materiaal polymeerklei. Het zou zo maar kunnen dat je met een nieuwe hobby naar huis gaat, dus wees gewaarschuwd. 

Je bent niet zo creatief?

Niet getreurd, deze workshop is geschikt voor alle niveaus en het lukt iedereen om met iets moois naar huis te gaan! Het is wel handig als je een beetje kunt priegelen, maar zelfs dat is niet nodig. Kim helpt je waar nodig en je zal versteld staan wat je kunt maken tijdens de creatieve workshop!

Een workshop van Kim Vane design is een goed idee omdat je snel en gemakkelijk tot een leuk resultaat komt! In deze tijd zitten we allemaal veel in ons hoofd; tijdens deze workshop zet je je brein en je handen op een hele andere manier aan het werk! En dat alles in een ontspannen, enthousiaste sfeer waar geen enkele vraag raar is en elk resultaat mooi! Je zult aangestoken worden door Kim haar enthousiasme, vol energie aan het maken gaan en naar huis gaan met je eigen gemaakte oorbellen. Je zult verbaasd staan hoe snel de tijd gaat! Des te cooler als je dan in een mum van tijd iedereen je eigen handgemaakte sieraden kunt showen. Van studs tot volledige statement oorbellen: alles is mogelijk.

Uiteraard is er in overleg veel mogelijk: staat vooral de gezelligheid en het uitstapje voorop, wil je een bijzondere ervaring voor je vrijgezellenfeest of een leuke herinnering van jullie zussendag? Of wil je serieus aan de slag en echte statement oorbellen maken die uit meerdere onderdelen bestaan? Samen kijken we hoe elke deelnemer iedereen een leuke workshop kunnen laten beleven!

Tijdsduur: circa 2,5 uur
Kosten: vanaf 35 euro per persoon, afhankelijk van de wensen

Groepsgrootte: vanaf 4 personen, tot ongeveer 10 personen

Workshops zijn mogelijk in de buurt van Hengelo, dan regelt Kim de locatie. Of bij een van jullie thuis. Kim neemt alles mee wat nodig is. Je huis blijft schoon, beloofd.

Neem contact op met Kim voor de mogelijkheden: kimvanedesign@gmail.com