FAQ

 

Welke materialen gebruik je?

Mijn statement oorbellen worden gemaakt van polymeerklei en zijn afgewerkt met roestvrij staal. De ringetjes zijn van roestvrij staal of messing (brass). Daarnaast werk ik ook met giethars. Ik ga voor kwaliteit en ben altijd bezig met het verbeteren van mijn bestaande technieken en werkwijze.

Ik heb gevoelige oren, krijg ik daar geen last van bij het dragen?

Hoewel al mijn handgemaakte oorbellen uniek zijn, hebben ze een ding gemeen: ze zijn allen afgewerkt met hoogwaardig roestvrij, chirurgisch staal. Zo lang je geen metaal allergie hebt, kun je prima de oorbellen van Kim Vane design dragen. Geen last van jeukende of gevoelige oren meer! Ook zijn de oorbellen zeer licht van gewicht. Je zult nauwelijks merken dat je ze draagt. Behalve dan als je weer een compliment krijgt dat je er zo leuk uitziet (met die toffe oorbellen;-)).

Wat een mooie, en ook grote oorbellen! Is dat niet heel zwaar?

De oorbellen zijn helemaal niet zwaar. Ze zijn juist erg licht en draagbaar. De meeste mensen zijn zeer positief verrast als ze de oorbellen in hun handen hebben en nog meer onder de indruk als ze ze eenmaal in hun oren hebben. 

Kan ik een bestelling op maat krijgen?

Ja, dat kan! Neem contact met me op via e-mail, of stuur me een bericht op social media, of Whatsapp, dan vertel ik je graag meer over de mogelijkheden.

Ik zoek een paar oorbellen bij een outfit, help!

Je bent op het juiste adres! Op mijn website vind je veel verschillende en unieke oorbellen. Daarnaast denk ik graag met je mee en geef ik je graag advies over wat er goed zou staan bij je gezicht of bij een outfit. Stuur me een email, een berichtje op social media of Whatsapp!

Ik zoek een leuk cadeau voor mijn vriendin, zus, moeder.

Op de website vind je veel verschillende mooie en unieke oorbellen. Als je er niet helemaal uitkomt help ik je graag. Neem contact met me op om te horen wat er allemaal mogelijk is. Ook heb ik een giftcard beschikbaar en worden alle bestellingen mooi ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij. Ik schrijf er graag een persoonlijk kaartje bij namens jou voor je zus, moeder of vriendin. Gebruik het opmerkingenveld bij je bestelling om je persoonlijke boodschap te vermelden. Ik schrijf dit dan op een kaartje voor je. Zo geef je een heel persoonlijk kado!

 Witte unieke handgemaakte statement oorbellen Kim Vane design