Testimonials

Dit is wat anderen zeggen over de statement oorbellen van Kim Vane design. Deze recensies zijn ook te vinden op Google.

 

***
Inge B.
Ik had al oorbellen gekocht bij Kim op een leuke markt in Utrecht, draag ze regelmatig en krijg vaak complimenten. Daarna heb ik online nog twee paar besteld, die kwamen vandaag binnen en zijn echt prachtig! Kim had er een leuk persoonlijk briefje bijgedaan, het pakje was een cadeautje. Ik heb een donkerbruin vermoeden dat mijn sieraden collectie in de toekomst nog verder uitgebreid gaat worden 🙂
***
Jose W.
Hele toffe, vrolijke en creatieve ontwerpen! Ook als je het net even anders wilt, geen probleem! Ik was zelf namelijk op zoek naar een effen versie van een bestaand model in haar webshop. Snelle reacties (en levering), fijn contact en supermooie lichtgewicht oorbellen. Heel blij mee en zeker niet m’n laatste bestelling!
***
Hanneke R.
Bij toeval op deze site terechtgekomen en in 1 week al 2 keer iets besteld . De oorbellen zijn prachtig en ik had ze na 1 dag al in huis. Perfecte service . Moet mij inhouden om niet nog een paar te bestellen!
***
Willemijn B.
Super mooie oorbellen gekocht! Echt een aanrader. Snelle reacties. Vriendelijk. Ga er zeker nog eens bestellen! Top dame
***
Hilde D.

Prachtig product. Hele lichte oorbellen. Snelle levering en leuk verpakt 😍 ik ben er heel erg blij mee.

***
Joyce P.
Hele mooie en unieke, handgemaakte oorbellen. Ze zijn licht waardoor ze fijn dragen. Kim reageert snel, waardoor je de oorbellen ook snel in huis hebt. Kortom, ik ben zeer tevreden en raad haar oorbellen aan anderen aan! 
***
Anita A.
Ik heb oorbellen gekocht bij Kim waar ik erg blij mee ben en die ik met plezier draag. Het materiaal is fijn, zacht voor mijn gevoelige huid, dus geen rode vlekken. Eenvoudig zoeken op haar site, snel bestellen en afrekenen. Binnen 2 dagen lag het pakketje in mijn brievenbus. Gezellig ingepakt en met een handgeschreven kaartje erbij, heel attent. Ik koop graag weer bij Kim en kan haar van harte aanbevelen! 
***
Rita M.
Samen met Kim heb ik via mailcontact de oorbellen samengesteld zoals ik ze graag wilde hebben. Ze zijn erg mooi geworden. Echt bijzonder mooie oorbellen. Ik ben er heel blij mee. Het contact verliep snel en soepel.
***
Heb jij al een google review achter gelaten? Je zou me er onwijs mee helpen, doe dat hier: 

https://g.page/r/CcdapeIyVj6pEAg/review

Naast mijn dankbaarheid, help je anderen om Kim Vane design beter te kunnen vinden, plus je krijgt een plaats in de ere-gallerie hieronder.